Love your bum

23 april 2020 cecilia_olsson

Analsex är något som blivit allt mer vanligt i sexuella realtioner. Både män och kvinnor kan njuta av analsex och vissa vill ha det lika ofta som ”vanligt” sex. Man bör dock vara extra försiktig vid analsex, det är nämligen väldigt känsligt där bak och tar man det inte lugnt så är det lätt att förstöra något som leder till jobbiga besvär.

Förutom att ta det lugnt så bör man även se till att använda glidmedel för att det ska bli så behagligt som möjligt för båda parter.

Var noga med hygienen

För att analsexet ska vara så hygiensikt som möjligt är det en bra idé att använda sig av en anal douche. Det är en produkt som man enkelt kan rengöra sin anal med innan sex. De kommer som så mycket annat i flera olika modeller för att man ska kunna hitta en som passar perfekt till en själv. Den klassiska består av en pump som man fyller med vatten och ett rör. Röret smörjer man in med glidmedel och för in i analöppningen, sedan pumpar man försiktigt vattnet som sköljer rent inuti rumpan.

När vattnet som kommer ut är helt klart så är rumpan ren, det kan krävas några repetitioner av processen innan man är helt redo och därmed slipper mindre trevliga överraskningar under sexet. Det finns även produkter som man använder tillsammans med duschslangen, även detta är en form av anal douche där man själv slipper pumpa. Hos Lovebuddy har de samlat de allra bästa analrengörings produkterna som finns på marknaden. 

Kom ihåg att analsex inte är något man måste ha för att andra har det och vill man inte så ska man inte heller göra det. Är man lite osäker på om analsex kan vara något man gillar så kan man börja med att testa en analplugg eller annan sexleksak för att känna på det, och kom ihåg glidmedlet!

Fler nyheter